Heeft u een vraag ?

Heeft u een vraag aangaande Mijndierenartspraktijkapp?


Hieronder de FAQ’s voor de dierenarts met de meest gestelde vragen aangaande de app.

We hebben ons best gedaan om MijnDierenartspraktijkApp zo eenvoudig mogelijk te laten werken.
Het kan natuurlijk toch zo zijn dat u alsnog vragen heeft.

Hieronder een aantal vragen op een rijtje.
Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een mail naar info@mijndierenartspraktijkapp.nl.

 

Ja, alle klanten kunnen de App gratis downloaden uit de App-store of Google play. Hiervoor hoeven zij niets te betalen.

Ja, u kunt eenvoudig via het computer management systeem van de App uw eigen gegevens aanpassen indien dit nodig is. Bijvoorbeeld als u een nieuwe medewerker wilt toevoegen of er een wijziging is in de openingstijden van uw praktijk.

Ja, alle vestigingen worden vermeld in de App en ook alle belangrijke gegevens als telefoonnummer, openingstijden etc kunt u vermelden.

Ja, uw klanten kunnen via de App een verzoek indienen voor een afspraak. Dit kan niet voor afspraken op de dag zelf. U kunt middels een email deze afspraak bevestigen.
U kunt de app ook koppelen aan uw online agenda ( bijvoorbeeld Vetstoria)

Ja, in de App zit een contact functie, waarbij klanten direct uw telefoonnummer kunnen bellen in geval van nood of het maken van een afspraak.

Ja, uw klanten kunnen medicijnen bestellen voor al hun dieren. Voor elke diersoort kunt u een lijst invullen met de meest verkochte producten als ontworming en voeding. Maar ook producten die niet in de lijst staan kunnen worden toegevoegd door de klant.

Ja, van iedere klant kunt u eenvoudig punten toekennen aan zijn of haar account. Met de spaarkaartmodule kunt u zelf bepalen wat u uw klanten gaat aanbieden. Wilt u geen gebruik maken van de spaarkaart, dan kunt u deze module uitschakelen.

Ja, in het geval dat u meer promotiemateriaal wenst te ontvangen kunt u dit via de website of een mailtje naar info@mijndierenartspraktijkapp.nl tegen vergoeding bestellen.