Heeft u een vraag over mijndierenartspraktijkapp

Zoek hier het antwoord

Veelgestelde vragen van de diereigenaar


Op onze FAQ’s voor de diereigenaar hebben we de meest gestelde vragen over de app en het gebruik beantwoord en voor u op een rijtje gezet.

We hebben ons best gedaan om MijnDierenartspraktijkApp zo eenvoudig mogelijk te laten werken.
Maar het kan natuurlijk toch zo zijn dat u alsnog vragen heeft.
Staat uw vraag er niet tussen? Stel dan gerust uw vraag.

Ja, u kunt als diereigenaar de App gratis downloaden uit de App-store of Google -play. U kunt al uw gegevens in de App invoeren en een koppeling maken met uw dierenarts.

Ja, ook in dit geval kunt u de App gratis downloaden uit de App-store of Google -play. U kunt uw dieren in de App invoeren en zodra uw dierenarts mee gaat doen alsnog uw dierenarts koppelen in de App.

U kunt al uw dieren in de App invoeren met gegevens als naam, geslacht, geboortedatum maar ook alle relevante data betreffende vaccinaties, ontwormen, vlooienbehandeling en verzekering.

Ja, als uw dierenarts de app gebruikt kunt u medicijnen of voer eenvoudig bestellen bij uw dierenarts. Ook buiten openingstijden. U kunt ze dan de volgende dag ophalen, mits uw dierenarts ze op voorraad heeft

Ja , u kunt met behulp van de App een afspraak maken bij uw dierenarts.

In het geval dat u verhuist en u van dierenarts verandert, kunt u deze koppelen in uw eigen profiel. Voorwaarde is wel dat uw nieuwe dierenarts ook deelnemer is van mijndierenartspraktijk app.

FAQ’s voor de diereigenaar