Disclaimer

Algemeen
Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door Vet-firma en Connexx. Beide hebben veel zorg en aandacht besteed aan de inhoud van deze site. Zij kunnen echter geen garanties geven met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de gegevens die u op deze site kunt vinden.
Auteursrechten
Alle inhoud op deze website behoort toe aan MijndierenartspraktijkApp en mag niet zonder schriftelijke toestemming worden gereproduceerd of gebruikt anders dan voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de inhoud van deze website zonder schriftelijke toestemming te verspreiden in welke vorm dan ook. Dit geldt voor tekst, fotomateriaal, logo’s en html-codes.
Aansprakelijkheid
Vet-firma en Connexx kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op deze website of voor de gevolgen die het gebruik van deze gegevens kan hebben. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.
Hyperlinks op deze website kunnen leiden naar websites en/of servers die worden onderhouden door anderen . Vet-firma en Connexx aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de informatie waarnaar op deze website wordt verwezen.

Persoonsgegevens
Als u zich op de site van MijndierenartspraktijkApp aanmeld voor het ontvangen van nieuwsberichten kunt u ervan uit gaan dat deze gegevens vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden aangeboden. Op de website van MijndierenartspraktijkApp wordt wel bijgehouden welke pagina’s het meest bezocht worden.